De spoken van het stadhuis

Twintig Utrechtse schrijvers, van Annet Schaap tot Vincent Bijlo, schreven een verhaal voor De spoken van het stadhuis en andere Utrechtse verhalen. De bundel is samengesteld door mij en mijn zoon Mathijs Meinderts. Mathijs schreef bij elke prominente plek, van de Dom tot Amelisweerd, een kort historisch overzicht. De illustraties in het boek zijn van Annette Fienieg, de foto's van Jan Buteijn. Prachtig vormgegeven door Leentje van Wirdum.
Het boek wordt op 2 juni gepresenteerd in het stadshuis in het bijzijn van burgemeester Sharon Dijksma. De spoken van het stadhuis is een uitgave van Kiwanis Utrecht.
Duizend Utrechtse kinderen die het thuis niet breed hebben krijgen een exemplaar van het boek.
De spoken van het stadhuis kost 17,95 en ligt vanaf 2 juni te koop in de boekwinkel, diverse Utrechtse musea en de Domshop.