Lekker buitje


Behalve dat er donderdag twee goudhaantjes neerstreken in de taxus in de voortuin, was het een volkomen kutweek:  Extreemrechts won de verkiezingen, de Partij Van het Verbod op Islamitische scholen, moskeeën, de Koran en hoofddoekjes, de partij die journalisten  allemaal tuig vindt, de partij die de publieke omroep wil verbieden, die het Klimaatakkoord aan de laars lapt, die een hek om Nederland wil zetten, die partij is sinds afgelopen woensdag met 37 zetels de grootste partij van Nederland.  
Wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend?
Ik waag het te betwijfelen.
Wilders heeft dan wel gezegd dat hij alle punten die tegen de Grondwet ingaan of in strijd zijn  met de verdragen met de Rechten van de Mens tijdelijk in de ijskast doet, maar hoe lang is tijdelijk?
En waarom in de ijskast, omdat ze daar lekker lang houdbaar blijven?
Loopt het allemaal zo’n vaart niet?
Lekker buitje zeiden de mensen toen de zondvloed begon, vrij naar Rob Chrispijn.