Ganzenborden met Zebedeus de Beer

Zondagmiddag 10 december ben ik te gast in het Stadsklooster in Utrecht. Ik vertel je alles over Zebedeus en het ganzenbord van Wisse en lees er ook uit voor.
Wat ik voorlees bepaalt het publiek. En het toeval. Om beurten nodig ik een kind uit een grote dobbelsteen te gooien, afhankelijk van hoeveel ogen er worden gegooid en waar de pion in het spel terechtkomt, lees ik een fragment voor uit het boek en vertel ik erover.  
Ik zou zeggen, kom naar het Stadsklooster en ganzenbord met me mee door het boek.


Wat: Ganzenborden met Zebedeus de Beer
Waar: Stadsklooster, Kanaalstraat 198, Utrecht
Wanneer: Zondagmiddag
Hoe laat: 16:00 uur
Voor wie: Voor kinderen van 7 tot 77 en ouder
Toegang: 7,50, social price 3,50


Voor meer informatie over deze activiteit en het kopen van kaartjes kijk je op de website van het Stadsklooster.